Gelaatsverzorgingen

"Het skincare merk Kalahari is ontwikkeld door de Zuid Afrikaanse Carina Frank. Ze woonde op een boerderij in de natuur van Afrika en vulde haar dagen met het verkennen van de Kalahari woestijn. Dit leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lag in de woestijn.
Samen met haar team van o.a. botanici (plantkundigen) ontwikkelde Carina Franck een merk dat uw huid herstelt en intens voedt dankzij ingrediënten die de aarde ons geeft. Dankzij 25 jaar vakkennis en een enorme passie ontstond Kalahari.

De wetenschappelijke kennis van huidverbeterende ingrediënten en producten is nergens zo groot als in Afrika. Zuid -Afrika heeft de hoogste medicinale plantdichtheid ter wereld. Veel planten groeien in het wild en worden met de hand geplukt en zongedroogd. Ze zijn niet bespoten en enorm krachtig. De hele hoge concentraties aan natuurlijke ingrediënten en inheemse plantenextracten, die alleen groeien in Zuid-Afrika, zorgen ervoor dat het echte powerhouses zijn. De resultaten van de huidverbeterende behandelingen zijn dan ook zichtbaar

Ik maakte kennis met Kalahari via een beurs in Brussel en was meteen enthousiast over dit merk. Kalahari is vooruitstrevend, continu bezig met de nieuwste technieken en producten op gebied van huidverbetering en heeft daarbij ook volop aandacht voor de natuur en het milieu wat zich vertaald in de natuurlijke oorsprong van al haar producten. De producten hebben lekkere neutrale frisse geuren, er zitten namelijk geen parfums of parabenen in verwerkt. De luxueuze verpakkingen van de thuisproducten sluiten mooi aan bij de vele natuurtinten en de luxe uitstraling van mijn instituut.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden wat Kalahari Lifestyle voor jouw huid kan betekenen?

Plan jouw moment en ga liggen op één van de verwarmde wellnesbanken, laat je instoppen, doe je ogen dicht en luister naar de muziek op de achtergrond. Voel hoe alle producten met heerlijk masserende bewegingen worden aangebracht en geniet van de warme kompressen op jouw gelaat. Waan je even in de wereld van Zuid- Afrika en loop heerlijk ontspannend en met een stralende huid naar buiten!

Elke behandeling is specifiek aangepast aan de noden en behoeften van uw huid. De rode draad doorheen elke behandeling is het gebruik van biologische Rooibosthee. Rooibos heeft een hoge concentratie aan anti-oxidanten en mineralen en heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid."

 

 
 
Alle schoonheidsproducten van Kalahari zijn op basis van natuurlijke (plantaardige) ingrediënten, hypoallergeen én dierproefvrij. Ze voldoen aan de hoogste farmaceutische normen en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verpakking. 
 
 Basis

 

 Tijdens de intensieve professionele behandelingen werk ik met producten die vele malen sterker zijn dan uw gewone verzorgende thuisproducten. Wilt u het resultaat van uw behandelingen verlengen?

Ik geef graag advies op maat met de juiste Kalahari thuisverzorgingsproducten.